1
Evrokup

FOTO: KK Partizan/ Manases Sandor

DA LI ĆE IGRATI RAŠON TOMAS: Trinkijeri – ‘U košarci ne postoji šut za 30 poena!’

Objavljeno: 07.10.19 u 20:21

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je pred meč sa Tofašom u Evrokupu da će igrači morati da se bore za svaku loptu.

Partizan će u utorak uveče od 20 sati u beogradskoj Štark areni igrati protiv turskog Tofaša u okviru drugog kola Evrokupa.

Strateg Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da će odluka o igranju Rašona Tomasa biti doneta na dan utakmice.

– Napokon kod kuće. Na kratko, ali kod kuće. Tofaš je iskusna ekipa, znaju da igraju, iskusniji su od nas. Mi ćemo sigurno imati veliku želju, veliku stast. Moramo biti pametni. Utakmica traje 40 minuta, ako igramo napamet imaćemo problema, ako energiju potrošimo na emocije… Ne postoji šut za 30 poena i da utakmica bude gotova za dva minuta. Nije tako, moraćemo da se borimo za svaku loptu. Ako ih pustimo da igraju biće teško, ali do sada smo se uvek borili… Moramo biti malo bolji, ono što smo do sada bili neće biti dovoljno, to je sigurno – kazao je Trinkijeri.

Italijan je rekao da kod njega nema, ali da kod igrača ima nervoze pred debi pred svojim navijačima.

– Kod mene nema nervoze, jer sam te utakmice prošao, ali kod igrača ima malo. Moj posao je da spremim ekipu da bude na svom maksimumu tokom svih 40 minuta. Verujem da će biti puno navijača i da će atmosfera biti dobra, što će nam biti dodatna motivacija – rekao je Trinkijeri novinarima u Areni.

Imao je zanimljiv odgovor na pitanje šta očekuje od navijača.

– Očekujem da me iznenade – rekao je Trinkijeri.

0
0

1 Komentara

  1. Zavrsio je on sa partizanom,samo se ceka pogodan trenutak da se saopsti,prelazi na mali kalemegdan haaaaahaaaaa………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter