0
Evrokup

FOTO: KSS

ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ: Teo je pravi lider ove ekipe! (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.19 u 13:43

Sada već bivši selektor Srbije, a sada trener Virtusa iz Bolonje govorio je o Milošu Teodosiću posle njegovog povratka na parket.

Teo je briljirao juče u pobedi Virtusa sa 22 postignuta poena i sedam asistencija. Sjajan učinak za košarkaša koji zbog povrede nije trenirao celo leto. Posle meča pohvale na račun iskusnog plejmejkera izneo je trener Aleksandar Đorđević.

– Igrači sa klupe su nam mnogo pomogli, posebno Teodosić, i to u prvom poluvremenu. On je potvrdio da kada je zdrav ima kvalitet i iskustvo da pogura tim. Tokom tajm-auta je poručio ekipi: ‘Moramo biti mirni, onda sigurno dobijamo’, i to u trenutku kada je ekipa gubila 10 razlike. Tim je to čuo, a on je pokazao da je vođa, izuzetan igrač koji oseća svoju ulogu. Miloš je još daleko od forme neophodne za odigravanje utakmica na svakih tri dana. Ali, oporavlja se i radićemo i dalje na poboljšanju njegovog stanja – rekao je Đorđević.

Evo svih poteza našeg virtouza u pobedi Virtusa:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter