1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA league/Partizan

TRINKIJERI: Igokea želi da nas iznenadi! GORDIĆ: Imaju dobar tim, znaju da naprave problem!

Objavljeno: 04.10.19 u 14:42

Prvi meč u ABA ligi Partizan igra na gostujućem terenu protiv Igokee. Utakmica je na programu u subotu od 18 časova.

Crno-beli počinju ABA sezonu u Laktašima. U utakmici 1. kola regionalnog šampionata, Partizan gostuje protv Igokee u Republici Srpskoj, a meč je na programu u subotu od 18 časova. Posle trijumfa u Superkupu ABA lige i premijerne pobede u Evrokupu, trener Partizana, Andrea Trinkijeri pred sutrašnji meč poručuje:

– Na prvom mestu, želim brz i potpuni oporavak Trifi. Svi navijamo za njega i nadamo se uspehu. To je prvo i najvažnije – istakao je Trinkijeri i potom nastavio o prvoj utakmici:

– Počinje sezone, pred nama je prvo gostovanje, a u takvim situacijama uvek moramo biti oprezni, koncentrisani i pametni. Igokea će sigurno dati sve od sebe i odigrati jedan fantastičan meč. Stoga verujem da nas očekuje dobra utakmica – poručio je Trinkijeri.

Plejmejker crno-belih, Nemanja Gordić je pred sutrašnji meč izjavio:

– Gostovanje u Laktašima je uvek teško, Igokea svake godine ima dobru ekipu koja je u stanju da svakom timu u ligi napravi probleme. Naša obaveza je da budemo maksimalno koncentrisani svih 40 minuta i da odigramo dobro kako u odbrani tako i u napadu – istakao je Gordić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter