1
Evrokup

FOTO: ABA league/Partizan

NEMA VREMENA ZA SLAVLJE: Trinkjeri upozorava pred Veneciju!

Objavljeno: 30.09.19 u 19:12

Košarkaši Partizana su juče osvojili Superkup ABA lige, a već danas su stigli u Veneciju na meč 1. kola Evrokupa.

Nisu se crno-beli iz Zagreba vraćali za Beograd, već su pravo otišli za Veneciju gde sutra od 20 časova igraju prvo kolo Evrokupa. Andrea Trinkjeri upozorava pred meč sa šampionom Italije.

– Imamo jako tešku grupu, možda najtežu, što znači da će svaka utakmica biti važna. Ipak, bolje je imati tešku grupu kada četiri ekipe idu u drugu rundu, nego kada idu samo dve. Moramo ići korak po korak, utakmicu po utakmicu, ne razmišljati previše, nego igrati ćrvsto kod kuće i na strani i boriti se. Imamo dosta novih igrača, dosta njih nikada nisu igrali Evrokup. Venecija ima jako dug roster, prvaci su Italije, iskusni, skupa su pet godina i biće zanimljivo – rekao je Trinkjeri.

Ognjen Jaramaz, jedan od junaka trijumfa u Zagrebu, spada u grupu igrača koji će debitovati u ovom takmičenju.

– Pre svega mislim da imamo jaku grupu i da će konkurencija biti dobra. Uzimajući u obzir da ja prvi put igram u ovom takmičenju, ne mogu da definišem svoja očekivanja dok utakmice ne krenu. U svakom slučaju mislim da imamo kapacitet i potencijal da odigramo veoma dobro. Prvi protivnik je Venecija, šampion Italije i mislim da će biti veoma neizvesno, ali da možemo do pobede – rekao je Jaramaz.

0
0

1 Komentara

  1. TRINKI AKO POBEDIMO JAKU
    I ISKUSNU EKIPU, SAMPIONA
    ITALIJE TI CES POSTATI NAS
    BOG. AKO BUDE PORAZ
    NEKA BUDE SA NEKOLIKO
    POENA, TESNO. SRECNO !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter