0
AdmiralBet ABA Liga

JOVANOVIĆ: Cedevita Olimpija je bila pametnija, mudrija…

Objavljeno: 27.09.19 u 21:39

Skupo je FMP prodao kožu Cedevita Olimpiji i tek posle produžetka poklekao u četvrtfinalu ABA Superkupa u Zagrebu.

Trener tima iz Železnika rekao je posle četvrtfinalnog duela da se njegov tim nije snašao u produžetku protiv ipak nešto kvalitetnije ekipe Cedevita Olimpije.

– Čestitam ekipi Cedevita Olimpije na pobedi. Oni su u dodatnih pet minuta bili pametniji, mudriji, pogodili neke šuteve. Jednostavno nismo se snašli sa smol-bol petorkama i pet bekova na terenu. Ostaje žal što nismo uhvatili tu jednu loptu koja nas je delila od pobede, na kraju smo imali i taj šut za trijumf koji nismo iskoristili, iako je naš igrač bio potpuno sam na tom šutu. Smatram da smo mogli da budemo još čvršći, pogotovo na početku. Mislim da smo tada izgubili utakmicu kada smo gubili sa gotovo 15 poena razlike. Posle toga je bilo jako teško vratiti se. Iako smo uspeli, izgubili smo dosta energije. Znam da je ovo mlada ekipa, imaćemo dosta uspona i padova tokom sezone, kao što smo imali na ovoj utakmici – naglasio je Jovanović.

Cedevita Olimpija u polufinalu čeka pobednika duela između Budućnosti i Cedevite, dok će u drugom meču za finale rivali biti Partizan i Primorska.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter