0
AdmiralBet ABA Liga

ABA SUPERKUP: Cedevita Olimpija dobila FMP posle produžetka, odličan debi Pecarskog! (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.19 u 19:05

Na kraju je trijumfovao novoformirani tim iz Ljubljane rezultatom 101:92.

Posle Partizana i Koper Primorske, treći polufinalista ABA Superkupa je Cedevita Olimpija, koja će u borbi za finale čekati pobednika duela između Budućnosti i Cibone.

Tim iz Ljubljane je u većem delu meča vodio, ali je u završnici FMP na krilima Rita i Radanova stigao do egala i produžetka. Čak su i poveli sa 88:86 pogotkom Rita, ali je Boutrajt sa dva penala poravnao za 88:88 posle 40 minuta igre.

A onda u produžetku je Cedevita Olimpija preko Murića i Blažiča povela sa 96:90, da bi potom Marko Simonović trojkom za 99:92 rešio sve dileme.

Najefikasniji igrač bio je Jaka Blažič sa 21 poenom i devet skokova, a Miler-Mekintajer je ubacio 18, dok je 17 imao Simonović.

U poraženom taboru Jeremić je imao 17, Đorđević je upisao 15, a Pot 14 poena. Odličan debi imao je i Marko Pecarski, koji je za FMP postigao 12 poena i imao osam skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter