4
AdmiralBet ABA Liga

LEPO I LUKSUZNO: Novi košarkaš Partizana se pohvalio gde će živeti u Beogradu (FOTO)

Objavljeno: 25.09.19 u 09:37

Krilni centar Partizana Rašon Tomas očigledno voli da skrene pažnju javnosti na sebe, a evo kako je to sada učinio.

Amerikanac se u srpskoj javnosti prvi put pojaivio kao potencijalno, a kasnije kao pojačanje Partizana. Ipak, pažnju javnosti je dobio sredinom leta kada je u Americi uhapšen zbog posedovanja narkotika. Tačnije, policija ih je našla u automobilu u kom se on vozio. Uhapšen je, ali nedugo potom pušten iz pritvora i pridružio se pripremama crno-belih.

Sada se pohvalio na društvenim mrežama luksuznim stanom u kom će živeti. Reč je o novom delu Beograda poznatijem kao ‘Beograd na vodi’. Terasa Rašona Tomasa gleda pravo na reku Savu, što je Amerikanca oduševilo.

FOTO: Instagram
0
0

4 Komentara

  1. BRAVO RED JE I DA IGRACI NAJTROFEJNIJEG NAJGLEDANIJEG I NARAVNO NAJVOLJENIJEG KLUBA NA OVIM PROSTORIMA IMAJU KOLIKO TOLIKO PRISTOJNE USLOVE ZA ZIVOT I RAD, DOSTA SU VALJDA PRIGRADSKI MILIONERIRI SA INDIJANSKIM UVERENJEM I PAKISTANSKOM PROSLOSCU BESOMUCNO TROSILI NOVAC UZET OD GLADNOG NARODA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter