3
Košarka

FOTO: FIBA

OŠTRE REČI BIVŠEG KOŠARKAŠKOG ASA: Bogdanović nije lider, postoji nešto što mu nedostaje…

Objavljeno: 23.09.19 u 21:45

Bivši košarkaški reprezentativac prokomentarisao je igru Bogdana Bogdanovića, najboljeg srpskog igrača na nedavnom Mundobasketu u Kini.

Milan Gurović je u intervjuu za ‘Meridian TV’ imao pohvala, ali i kritika za šutera Sakramento Kingsa.

– Svi pričaju Bogdan Bogdanović lider, po meni nije. On je odličan igrač, fenomenalan šuter, najbolji igrač. Ali, nisi ti lider samo na terenu, nego i van terena – rekao je Gurović i dodao:

– Daj malo podvikni na tajmautu, drekni, nateraj ih da se probude. To je lider. Tu je falio Teodosić, on zna da priča, da drekne ako treba. Ne možeš svaku utakmicu da daš 30, svaka čast, ali nekako je Bogdan miran – zamerio je bivši reprezentativac i sada košarkaški trener.

– On je mašina, on je dečko fantastičan, najbolji šuter u poslednjih 20-30 godina. Ali, da bi bio lider treba da priđeš igraču da mu kažeš nešto, da ga udariš po dupetu, da ga pokreneš. Kad je tajm-aut, da se skupe svi… To je lider, lider koji priča – poručio je Gurović.

0
0

3 Komentara

    • Budala si ti kad ne razumes sta covek prica da se imalo razumes u sport razumeo bi sta prica ali izgleda da si ti decko panticeva skola daj da pljujemo po svemu sto nije iz partizana

      0
      0
      Odgovori
      • Ti ne razumes o cemu Gurovic prica… On je covek izgubljen u vremenu vec vise godina.S Partizanom zaratio,Covic ga sutnuo,nije nigde.Vidi da u kosarci nema sanse pa trazi politicki angazman.On sam neka kaze ko je bio vodja u njegovo vreme,Bodiroga,Stojakovic,Divac,on ili neko peti…Ili su po njemu svi nesposobni i bez m**a???? Bogdanovic ga ima u malom prstu, a kao covek Gurovic je pokazao da je za sada samo cov**!!!!!!!!!!!!!! A ti razmisljaj svojom glavom…. koga Bogdan treba u d**e da sutira… Tu je strucni stab,kapiten…. bez discipline kako?????

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter