5
AdmiralBet ABA Liga

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Muta Nikolić opleo po Partizanu i Crvenoj zvezdi!

Objavljeno: 21.09.19 u 22:22

Bivši trener Partizana i asistent bivšeg selektora Aleksandra Đorđevića u reprezentaciji Srbije kritikovao je rad naša dva najveća kluba.

Nikolić je u izjavi za ‘Blic’ prokomentarisao aktuelni momenat srpske košarke kroz prizmu velikog broja stranaca koji su ovog leta stigli u redove ‘večitih’ rivala.

– Pogledajte koliko je stranaca u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Domaćih igrača skoro da nema. Država izdvaja tolike milione za ova dva kluba, a oni gomilaju samo strance. Gde su naša deca? Gde će da igraju, ko će sutra da igra za reprezentaciju- rekao je Nikolić za Blicsport.

On je prokomentarisao i prelazak Marka Pecarskog u FMP iz Partizana, i to kao slobodan igrač

– Koliki sam ja imao budžet dok sam bio u Partizanu, a koliko je tada igrao Pecarski kod mene još pre dve godine. Zbog davanja šanse našim mladim igračima sam i ‘stradao’. Izgleda da sam kao u Zvezdi i Partizanu sada i ja trebao da angažujem strane ili iskusne igrače. Samo ne znam gde sve ovo vodi – dodao je Nikolić.

0
0

5 Komentara

  1. Koga je briga šta ovaj čovek misli?!?! On je u Dinamiku dovodio strance, Radnički neću ni da pominjem. A što se tiče reprezentacije , vode Birčevića i Simonovića umesto npr Simanića i Marinkovića i on će nešto da pametuje….Sramota

    0
    0
    Odgovori
  2. Vidim podmladjivanje je bilo uspesno…Dobric,Simanic,Vanja Marinkovic….veliki si ti strucnjak…niste vodili mlade igrace,nego Bircevica i Simonovica…ne mozemo u ovoj maloj zemlji da imamo 1000 mladih talenata…a i ovo malo ste razjurili

    0
    0
    Odgovori
  3. Licemeru jedan! Koliko si stranaca imao u Radničkom??? Ugasio si klub besomučnom kupovinom i nisi mario ni za pasoš ni za cenu. Samo da napraviš uspeh.
    Bolje objasni kako se desilo da ne provalite špansku taktiku celu utakmicu. Niste ustali ceo meč
    Sram te bilo!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter