0
AdmiralBet ABA Liga

ZVEZDA BEZ GREŠKE: Izabranici Milana Tomića ponovo savladali Olimpijakos!

Objavljeno: 20.09.19 u 22:51

Košarkaši Crvene zvezde gostovali su Olimpijakosu u dvorani ‘Mira i prijateljstva’.

Košarkaši srpskog šampiona ponovo su igrači nadigrali Olimpijakos.  Posebno dobri bili su igrači Zvezde u poslednjoj deonici. Olimpijakos je sredinom prve deonice došao do prednosti 19:11, međutim serijom od 9:0 uspeli su crveno-beli da prvu četvrtinu završe uz prednost od jednog poena.

Početkom druge deonice uspostavili su gosti kontrolu i sredinom druge deonice došli su do dvocifrene prednosti. Uspeli su igrači Zvezde da se delimično vrate u meč i smanje zaostatak. Crveno-beli su uspevali u nekoliko navrata da spuste razliku ali nisu imali snage da se ozbiljnije približe rivalu, pa je Olimpijakos sa plus 10 ušao u poslednji kvartal.

Na krilima Berona i Dženkinsa vratili su igrači Zvezde neizvesnost u meč, a nakon trojke Bilija Berona uz slobodno bacanje prvi put su crveno-beli došli do vođstva. Gist je poentirao na drugoj strani, uz zvižduke publike. U poslednjih 12 sekundi trojkama su Spanulis i Panter pokušali da trojkom donesu pobedu svom timu, ali nisu uspeli. 

Čarls Dženkins je sa 15 peona bio najefikasniji u pobedničkom sastavu. Bili Beron je upisao 13 , a Derik Braun 10 koševa. Kod domaćih Brendon Pol je ubacio 12, a Vasilis Spanilis je dodao 10.

Olimpijakos – Crvena zvezda 71:73 (19:20, 16:10, 20:15, 16:28)

FOTO: KK Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter