0
Košarka

FOTO: Košarkaški savez Srbije (KSS)

REŠIO DA PROGOVORI O SVEMU: Danilović sazvao konferenciju za medije povodom dešavanja u Kini

Objavljeno: 16.09.19 u 19:43

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije ugostiće u utorak novinare u Kući košarke u Sazonovoj ulici povodom nedavno završenog Svetskog kupa u Kini.

Glavna tema razgovora Predraga Danilovića sa predstavnicima ‘sedme sile’, koji je zakazan za sutra u 13 časova, biće sumiranje utisaka sa Mundobasketa, ali i goruća pitanja koja su se pojavila odlaskom Aleksandra Đorđevića sa funkcije selektora.

Danilović će verovatno otkriti ko je najbliži kandidat za preuzimanje selektorskog mesta, a za sada je najbliži toj poziciji Saša Obradović, dok se u medijima spominjao i Igor Kokoškov.

Podsetimo, Srbija je na Svetskom kupu zauzela petu poziciju, što nije zadovoljilo ciljeve postavljene pre početka šampionata.

‘Orlovima’ predstoje kvalifikacije za Eurobasket 2021. godine, kao i u junu kvalifikacioni turnir za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter