0
Košarka

FOTO: FIBA

KAO PRAVI VOĐA: Bogdanovićeva motivaciona poruka zbog koje ćete ga još više voleti

Objavljeno: 16.09.19 u 15:00

Nakon završetka Mundobasketa u Kini koje je Srbija završila na petoj poziciji bek reprezentacije i Sakramento Kingsa poslao je jaku poruku.

On se navijačima posle Mundobasketa obratio  kratkim citatom. Bogdanović je poslao poruku navijačima. Citirao je nekadašnji bek Partizana i Fenerbahčea legendarnog Majkla Džordana.

– Možda je sve moja krivica…Ovo je samo početak… nema opravdanja – napisao je na Tviteru Bogdanović.

Ostatak citata legendarnog ‘letećeg Majka‘ koji nije stao u tvit glasi :

– Možda sam vas naveo da mislite da je lako, kada nije bilo. Možda sam vas naveo da pomislite da su moji najbolji potezi počeli sa linije za slobodna bacanja, a ne i u teretani. Možda sam vas naveo da mislite da je svaki šut koji sam pokušao bio za pobedu, da se moja igra bazira na snazi a ne na strasti. Možda sam ja kriv što niste videli da su mi neuspesi davali snagu, da je bol – moja motivacija. Možda sam vas naveo da pomislite da je košarka dar od Boga, a ne nešto na čemu sam radio svakog dana mog života. Možda sam i uništio ovu igru svojevremeno je rekao Majkl Džordan

Bogdanović je prvenstvo završio kao najboljo strelac, a nasao je mesto i u idealnoj petorci Svetskog prvenstva

FOTO:FIBA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter