3
Košarka

OVO JE BRUTALNO: Srbija vodi 25 razlike protiv Amera, pljušte trojke iz svih pozicija! (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.19 u 13:22

Kakav start najboljeg srpskog šutera!

Evidentno je da su srpski košarkaši koji igraju u NBA ligi posebno motivisani protiv kolega iz najjače lige na svetu, a posebno se istakao na startu meča Bogdan Bogdanović.

Posle početnog vođstva Amerikanaca od 2:0, usledila je surova serija Bogdanovića od četiri uzastopne trojke iz isto toliko pokušaja i uz asistenciju za Milutinova već je bila dvocifrena razlika posle svega četiri minuta igre.

Potom je Bogdanović izašao iz igre jer je zaradio rasekotinu na ruci. Ali su tamo gde je on stao nastavili Jović, Micić i Bjelica od table trojkom na isteku prve četvrtine za vođstvo 32:7!

0
0

3 Komentara

  1. Posle fudbalera reprezentacije za mene su i košarkaši umrli… Vi igrate neke čudne igre koje nemaju veze sa košarkom niti sportom… Krenuo vama drugi biznis kvote sve kažu SRAM DA VAS BUDE OLOŠ MAFIJAŠKI ZGADILI STE NAM SE FUUUUJ niste izgubili jer vas nije htelo već ste ka mutnim vodama krenuli

    0
    0
    Odgovori
  2. Igramo za peto mjesto smijesno jedina sansa da se osvoji svjetsko prvenstvo u narednih 50 godina kada SAD igra sa 5 ekipom, I ono ispadnemo od Argentine, ne treba ih uopste pomenuti u vijestima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter