0
Košarka

SMENA GENERACIJA: Džejms tražio od uprave Lejkersa da Dejvis bude nosilac igre

Objavljeno: 10.09.19 u 09:54

Tokom većeg dela svoje karijere Lebron Džejms nosio je ofanzivnu igru svojih timova, došlo je vreme za promenu prenose američki mediji.

U momentima kada je postalo jasno da će Lejkersi dovesti Entonija Dejvisa, Džejms je u razgovoru sa upravom istakao da smatra kako bi stameni centar trebalo da bude nosilac igre ‘novih’ Lejkersa, prenosi Jahu Sports. Dejvis nema ništa protiv Džejmsovog predloga.

– Bio sam centralna figura u napadu tokom moje karijere, posebno u Nju Orleansu. Ipak, kada neko poput Lebrona izgovori da me vidi kao udarnu iglu u napadu, to je velika čast. Uz podršku celog tima, biće mi lakše da odgovorim izazovima u napadu – ističe Dejvis.

Statistika je na strani Dejvisa koji je tokom sedam sezona u Nju Orleansu šestp uta bio učesnik ol star meča, dok je 2016-17 sezonu završio sa prosekom 28 poena 11,8 skokova i 2,2 blokade.

– Na kraju dana, kada se sve sabere… Kada izađete na parket, to je samo košarka. Jako sam uzbuđen zbog izazova koji mi predstoje, kao i šanse koja mi je data, radujem se novom početku – ističe Dejvis

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter