5
Košarka

RAZBESNEO NAVIJAČE: Nikola Kalinić objavio sliku neposredno posle poraza Srbije (FOTO)

Objavljeno: 10.09.19 u 17:18

Selektor Aleksandar Đorđević nije računao na njega za Svetski kup u Kini.

Srbija je eliminisana iz borbe za medalju na Mundobasketu iznenađujućim porazom od Argentine (87:97), što je ozbiljno ustalasalo javnost, ne samo u Srbiji.

Jedan od ‘otpisanih’ igrača sa spiska selektora Đorđevića bio je Nikola Kalinić, koji je bio aktivan na društvenim mrežama neposredno posle završene utakmice u Donguanu.

– I počeli smo! Srećno svima koji su u bojama Fenerbahčea – napisao je Kalinić na Instagramu, a komentari ispod slike pokazali su da se navijačima u Srbiji nikako nije dopao ‘tajming’ za ovu objavu.

Jasno je, mnogi su bili besni i to su iskazali…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikola Kalinic (@nikola_kalina) on

0
0

5 Komentara

  1. A po cemu je on to morao pozvan u reprezentaciju pa da mu se pruza podrska?
    Ko ce onda pruziti podrsku hiljadama kosarkasa i drugih sportista koji nikada nisu i nece biti pozvani u reprezentaciju?

    0
    0
    Odgovori
  2. Mozete svi vi koji ste besni da mu pljugate. Decko nista nije kriv. Celavi prepotenko vodi bespotrebnog Raduljicu i invalida Bircevica. Jos je mogao i Gagica da zove, da bude full house idiota.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter