0
Košarka

FOTO: FIBA

SERĐO SKARIOLO OBJASNIO: ‘Ono što Bogdanović radi je smešno’

Objavljeno: 08.09.19 u 19:45

Košarkaši Srbije danas su doživeli prvi poraz na Mundobasketu, u drugoj rundi takmičenja ‘orlove’ je nadigrala Španija koja je slavila sa 81:69.

Selektor Španije Serđo Skariolo nije krio zadovoljstvo učinjenim na terenu.

– Čestitam svojim igračima na fantastičnom izdanju, bili su koncentrisani i do kraja su sproveli plan koji smo napravili. U isto vreme moram da istaknem da se divim Srbiji, to je tim za poštovanje. Reč je o odličnoj ekipi koja ima vrlo dobrog trenera. Moram da kažem da je smešno ono što Bogdan Bogdanović radi, prosto neverovatno. Reč je o vrhunskom igraču – kazao je Skariolo.

– U skladu sa tim rekao bih i da smo mi odligrali odličnu odbranu. Bila je ovo dobra utakmica. Oni su obično postizali oko 100 poena, mi smo ih zadržali ispod 70. Mi nismo u napadu onoliko opasni koliko smo bili prethodnih godina. Ako igramo protiv vrhunskog igrača moramo da budemo fantastični u odbrani. To je naš zadatak – ističe Skariolo 

FOTO: FIBA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter