0
Košarka

MUNDOBASKET: Petrović i Brazilci se obrukali, Česi su ih ‘razmontirali’

Objavljeno: 07.09.19 u 12:21

U prvoj utakmici druge faze Mundobasketa u Kini u Češka je ubedljivo savladala Brazil sa 93:71.

Tim Aleksandra Petrovića delovao je potpuno neprepoznatljivo posle maksimalnog učinka u prva meča na Svetskom kupu. Česi, sa druge strane, održali su čas košarke NBA igračima iz tabora Brazila.

Tomaš Satoranski i Blejk Šilb su briljantno organizovali napade za Baldina, Audu, Bohačika i ostale manje poznate, ali veoma kvalitetne košarkaše u češkoj selekciji.

Jedini problem mogla bi da bude povreda Šilba, koji je u poslednjoj četvrtini prilikom doskoka nagazio na nogu Leandra Barbose i u bolovima je napustio teren.

Najefikasniji na ovom meču bio je Satoranski sa 20 poena i devet asistencija, dok je Ondrej Baldin ubacio 15 koševa uz 11 skokova. U timu Brazila istakao se Vitor Benite sa 12 datih poena.

U drugom meču jutarnjeg programa Australija se namučila sa Dominikanskom Republikom, ali je ipak slavila važan trijumf sa 82:76, uz dobru partiju Petija Milsa sa 19 poena. U poraženom sastavu Vargas je ubacio 16.

Mundobasket, grupa K

Subota

Brazil – Češka 71:93
14.30 SAD – Grčka

Ponedeljak

10.30 Češka – Grčka
14.30 SAD – Brazil

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa L

Subota

Australija – Dominikanska Republika 82:76
14.00 Francuska – Litvanija

Ponedeljak

10.00 Dominikanska Republika – Litvanija
14.00 Francuska – Australija

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter