0
Košarka

FOTO: kss.rs/FIBA

KAPITEN SE ZABAVLJA: Raduljica nasmejao novinare na pitanje da li razmišlja o ‘kiksu’ protiv Španije…

Objavljeno: 07.09.19 u 12:00

Svi srpski reprezentativci glavama su usmereni samo ka predstojećem duelu protiv Španije.

U direktnom duelu Srbija i Španija će odlučiti o pobedniku grupe J i potencijalno lakšem putu do finala. Kapiten ‘orlova’ Miroslav Raduljica ističe da jedva čeka taj meč koji se igra u nedelju od 14:30h.

– Gledali smo njihov meč sa Italijanima, igraju godinama dobro, znamo se , nema šta mnogo da se priča. Gledamo sebe i stvarno sam dosadan i sam sebi što pričam stalno ovo, ali to je naš put i idemo tako – izjavio je Raduljica na treningu Srbije u Vuhanu.

– Najteži rival za nas, ali mi volimo izazove. Jedva čekamo svaku sledeću utakmicu, pa i ovu sa njima. Nadamo se dobrom rezultatu kao i do sada – ističe kapiten.

Rekao je i kako se košarkaši druže između utakmica i treninga.

– Koristimo stari način druženja, bez telefona, družimo se po sobama, igramo stoni tenis.

Kako podnose pritisak javnosti u Srbiji zbog očekivanja osvajanja Mundobasketa?

– Valjda smo zaslužili da pričaju nešto lepo o nama nakon svih ovih godina. Znam da postoji euforija kada igraš na način na koji mi igramo i kada se ponašamo na ovaj način. Međutim, to nas ne dotiče, mi gledamo samo svoj put – izjavio je Raduljica.

Jedno od novinarskih konstatacija bila je da je okršaj sa Španijom poslednja ‘šansa’ da Srbija napravi ‘kiks’, a da je to ne košta previše.

– Ja sam mislio da mi nemamo prava na kiks, hahaha – nasmejao je sve Raduljica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter