0
Košarka

KINESKI NOVINAR IZNERVIRAO ĐORĐEVIĆA: Ti ovo ionako ne bi razumeo! (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.19 u 15:10

Pogledajte situaciju kada je selektor Srbije Aleksandar Đorđević odbrusio upornom kineskom novinaru.

Preneli smo prve utiske selektora ‘orlova’ posle ubedljivog trijumfa protiv Portorika, a sada i ‘drugi deo’ izlaganja kada je kineski novinar prečesto postavljao pitanja koja se nisu dopala Aleksandru Đorđeviću.

Novinara iz Kine je zanimalo zbog čega reprezentacija Srbije nije odradila nijedan trening od jučerašnja dolaska u Vuhan.

– Kada završite svoj meč u 9 uveče, vratite se u hotel u ponoć, završite pakovanje u jedan posle ponoći, u 6 ujutru odete na autobus za aerodrom i imate dva sata vožnje do tamo, pa dva sata leta, pa opet sat i po autobuske vožnje… Stignete na ručak u hotel u 14.30, a organizacija vam da trening u 16 časova… Samo lud trener bi pustio igrače da izađu na parket u takvoj situaciji – rekao je Đorđević.

Kako će pripremiti ekipu za meč protiv Španije.

– Ja mislim dobro. Nadam se dobro – osmehnuo se selektor.

Ipak, Kinez je bio uporan, pa je pitao Đorđevića kakvu će taktiku primeniti protiv ‘crvene furije’.

– Ne, nije vreme da pričamo o taktici, a i ne verujem da bi ti to svakako razumeo. To je komplikovano, baš komplikovano… – odgovorio je Đorđević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter