1
Košarka

FOTO: kss.rs/FIBA

DOMAĆIN PUSTIO LUNU ĐOGANI: Raduljica pitao ‘Jel to neka kineska pevačica’?

Objavljeno: 06.09.19 u 17:04

Kinezi kao domaćini Mundobasketa na sve načine pokušavaju da se dodvore reprezentacijama učesnicama, ali su danas iznenadili mnoge.

Naime, dok su se naši košarkaši zagrevali u dvorani za treninge sa razglasa je išla pesma rijaliti učesnice Lune Đogani pod nazivom ‘Deveti krug’. Posle pobede nad Portorikom prisutne novinare je zanimalo da li je ta pesma bila želja naših košarkaša, a dilemu je otklonio centar ‘orlova’ Miroslav Raduljica.

– Luna? Mislio sam da je to neka kineska pevačica Lu Na. Ne bih rekao da iko ovde sluša Lunu, verovatno su Kinezi sami iskopali. Valjda imaju svoje načine da pronađu šta se sluša u Srbiji, ali se nadam da to niko od nas ne sluša – rekao je Miroslav Raduljica.

Pretpostavljamo da su Kinezi na Jutjubu tražili najslušaniju pesmu, a dotična Luna je postala popularna kao pobednica jednog od rijaliti programa u Srbiji.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter