4
Košarka

‘IMAJU ČETIRI IZVRSNA I TRI CRNCA’: Vlade Đurović sve šokirao izjavom u programu RTS-a! (FOTO)

Objavljeno: 04.09.19 u 17:49

Košarkaški trener i analitičar utakmica Mundobasketa na RTS-u, Vlade Đurović, imao je zanimljiva izlaganja tokom i posle utakmice Srbije protiv Italije u trećem kolu grupe C.

Bivši trener FMP-a iz Železnika, koji godinama već komentariše u studiju utakmice srpske reprezentacije, danas nije bio raspoložen čak ni kada je Srbija vodila sa osam poena razlike na poluvremenu.

Posle meča Đurović je bio nešto zadovoljniji, ali je i dalje isticao da ovo nije bila laka pobeda, uprkos 92 ubačena poena, trijumfu od 15 razlike, a tokom meča je bilo i 23.

Navijači su na društvenim mrežama zapazili nekoliko njegovih izjava, a posebno je šokantna bila ona o kvalitetima italijanske selekcije, opisujući njihove kvalitete:

– Imaju četiri izvrsna igrača i tri crnca – istakao je jedan ‘tviteraš’.

0
0

4 Komentara

  1. Vlade je u program išao live i obično se tada i dogodi neki lapsus, ali ko se imalo razume u košarku jasno mu je šta je Vlade rekao. Svaka njegova konstatacija je bila na mestu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Razlog zašto je čovek bio nezadovoljan se video početkom drugog poluvremena kada su italijani prišli na 2 razlike i dugo je stajao taj rezultat. Tek kada je Raduljica igrao i iskusno ih navukao na niz faulova za bacanja koja je pogađao odlično, tek tada smo se odlepili ponovo. Toga se Đurović plašio. Naravno da je bio zadovoljan posle ali je naglasio da smo ustvari igrali slabo. To samo govori koliko smo jaki kad ovako otresemo Italiju iako smo igrali slabije nego što možemo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter