0
Košarka

FOTO: ABA league/Partizan

‘OVO NISAM VIDEO NIKADA U ŽIVOTU’: Kome je Trinkijeri dao prednost pred okršaj Srbije i Italije?

Objavljeno: 03.09.19 u 14:32

Italijan na klupi srpskog kluba, Partizana, prokomentarisao je predstojeći duel na Mundobasketu između Srbije i Italije.

‘Orlovi’ i ‘azuri’ u direktnom okršaju trećeg kola grupe D će odlučiti ko će biti prvi u grupi i preneti dva boda u sledeću fazu, u kojoj se ukrštaju sa dve prvoplasirane selekcije iz grupe C.

Andrea Trinkijeri je u izjavi za ‘Sport network’ istakao da igru sličnu onoj koju prikazuje Srbija nije video skoro nikada u životu.

– Srbija trenutno igra najbolju košarku na Svetskom prvenstvu. Kvalitet dodavanja je nešto jako retko što sam video u životu i trenutno su Srbi bolji do Amerikanaca – rekao je Trinkijeri.

Italijan ipak ističe i određene prednosti selekcije koju sa klupe predvodi Romeo Saketi.

– Italija može biti opasna ekipa. Srbija igra sa velikim igračimaiI mislim da Italija to ne može da brani celu utakmicu. Ali, sa druge strane, nije lako i stalno trčati za šuterima – istakao je Trinkijeri.

Meč između Srbije i Italije igra se u sredu od 13:30h po srednjeevropskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter