0
Košarka

FOTO: kss.rs

ĐORĐEVIĆ PRED ITALIJU: Najvažnija utakmica u našim karijerama! Znamo gde da ih ‘gađamo’…

Objavljeno: 03.09.19 u 10:55

Selektor Srbije najavio je meč trećeg kola Svetskog kupa protiv Italije kao najvažniju do sada, ne samo na šampionatu u Kini.

Srbija i Italija će u direktnom duelu odlučiti o pobedniku grupe D i lakšem putu do nokaut faze. Meč u Fošanu igra se sutra od 13:30h po srpskom vrmeenu.

– Čeka nas najvažnija utakmica na prvenstvu i u karijerama. Pobedili smo ih dva puta, ali nismo bili kompletni ni mi, ni oni. Kada igraš plej-of vrlo je teško nekoga pobediti sa 3:0, svesni smo gde treba da ih gađamo. Znamo da su šuteri i Belineli, Galinari, Haket i ostali su sjajno započeli prvenstvo – rekao je Aleksandar Đorđević tokom treninga Srbije dan pre utakmice.

Đorđević odlično poznaje Italiju, jer je godinama igrao i trenutno radi u Italiji gde je na klupi Virtusa iz Bolonje.

– Igraće sigurno i oni igru na niskom postu sa Đentileom koji će pokušati da napadne naše male igrače. Znamo šta nas čeka, pohvalio sam ozbiljnost igrača na prva dva meča. Pritiska nema, sa time živimo svakog dana. Pogledajte samo igrače kako se ponašaju i biće vam sve jasno. – podvukao je Đorđević.

Obe selekcije su u prve dve utakmice na šampionatu bile ubedljive protiv Angole i Filipina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter