0
Košarka

SAKETI: Srbija je bolja od nas, to dobro znamo! BELINELI: Srbija je jak tim!

Objavljeno: 02.09.19 u 12:35

Italija je prva dve meča na Svetskom prvenstvu u Kini lako rešila protiv Filipina i Angole, a sada je očekuje borba za prvo mesto na tabeli sa Srbijom.

‘Azuri’ su pregazili Filipine, pa u nešto manjoj brzini demolirali i Angolu. Ipak, prvi pravi ispit četu Romea Saketija čeka u sredu od 13.30 kada za prvo mesto grupe ‘D’ igra protiv Srbije. ‘Orlovi’ su tokom priprema dva puta bili bolji od Italije, poslednji put na Akropolis kupu u Atini pred put u najmnogoljudniju zemlju sveta.

– Angolu smo prelomili u drugoj četvrtini, tada smo podigli nivo igre u odbrani. Nismo blistali, ali najvažnije da smo pobedili. Sledeća utakmica za nas je veoma teška, mislim da sada protiv Srbije možemo bolje nego u Atini. Treniraćemo i pokušati da greške spustimo na minimum. Srbija je bolja od nas, znamo to. Ipak, ne pobeđuju uvek najbolji. Ulazimo u tu utakmicu kocentrisani i bez straha – poručio je selektor Italije, Romeo Saketi i dodao da Alesandro Đentile nije povređen, već da je dobio samo udarac u glavu.

Marko Belineli je takođe govorio o dvboju sa ‘orlovima’ i pohvalio je naš tim.

– Znali smo da smo mnogo jači od Angole i dobro smo pristupili utakmici. Druga četvrtina je bila prelomna, dobro smo odigrali. Sad nas čeka Srbija i u tu utakmicu moramo ući kao tim. Srbija je jaka ekipa – zaključio je košarkaš San Antonio Sparsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter