1
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

OVO NISTE ZNALI O JOKIĆU: Njegova učiteljica neočekivanom izjavom nasmejala sve…

Objavljeno: 31.08.19 u 00:03

Francuski „AFP“ nije bio imun na ‘Jokić-maniju’ te su novinari tog medija posetili Sombor. Oni su napravili reportažu o Nikoli Jokiću koja je izmamila osmehe.

Izjavu je dala i učiteljica Nikole Jokića. Gordana Ralević profesorka engleskog jezika u školi ‘Dositej Obradović’  je uspela da nasmeje navijače centra Denvera i reprezentacije Srbije.

Nikola je bio odličan iz svih predmeta, ali je imao problema sa fizičkim vaspitanjem što je malo čudno kada se pogleda dokle je stigao. Ipak, on se borio da ostvari najbolje rezultate, da uradi to što se od njega traži i eto, uspeo je – rekla je Gordana Ralević, profesorka engleskog jezika.

Njegov otac Branislav otkrio je detalj iz Nikolinog detinjstva.

– Kada je bio mali, vodili smo ga da gleda dvojica starije braće kako igraju košarku. Uvek je bio udubljen u utakmicu, posmatrao je non stop kako trče. Uvek je želeo da bude posvećen konjima. Pre škole je često čistio štalu i onda trčeći žurio da stigne na prvi čas – rekao je Branislav Jokić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter