0
Košarka

TRINKIJERI O MUNDOBASKETU: Italija i Srbija u istoj grupi, uff… SAD su i dalje broj jedan, ali kakvu košarku igraju ‘orlovi’!

Objavljeno: 26.08.19 u 18:25

Zanimljiv odgovor trenera Partizana o Svetskom kupu u Kini koji počinje u subotu.

Posle uvodnog izlaganja o Partizanu, Andrea Trinkijeri se osvrnuo na predstojeći Mundobasket u Kini, na kom će Srbija imati najviše ambicije, a u prvoj grupnoj fazi će igrati baš protiv njegove Italije.

– Za koga ću navijati? Hmmm…Biće mi teško, Srbija i Italija su u grupi i to je dobro, jer mogu da idu dalje. Uvek se bojim ekipa koje imaju teške pripreme, a Amerikanci su imali problema, izgubili čak i utakmicu, ali su favoriti za mene i dalje – rekao je Trinkijeri i nastavio:

– Srbija igra neverovatnu košarku. Mislim da niko ne igra taj kvalitet košarke kao Srbija, sa dodavanjima, tajmingom, spejsingom. Da li je to dovoljno, videćemo. U jednoj utakmici je sve moguće. Mislim da Srbija može dobiti Amerikance i to oni znaju – poručio je Trinkijeri.

Svetski kup počinje u subotu, 31. avgusta, i trajaće do 15. septembra. Srbija počinje takmičenje u grupi sa Italijom, Angolom i Filipinima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter