0
Košarka

FOTO: KK Budućnost Voli

NEKO JE MORAO DA POPUSTI: Zagorac detaljno objasnio kako je tekla ‘bitka’ sa Tomasom oko broja 25

Objavljeno: 26.08.19 u 20:21

Košarkaš KK Partizan je rešio da smiri ego i ‘proda’ svom saigraču Rašonu Tomasu svoj omiljeni broj 25, koji nosi još iz perioda dok je bio u Mega Leksu.

-Rašon je od prvog dana počeo da me vrbuje za broj, krenuo je sa nekim nepristojnim ponudama od početka, bio je baš uporan. Ja nijednog trenutka nisam hteo da mu dam broj, jer to je broj koji ja nosim od Mege i ostvario sam drage uspehe noseći taj broj i apsolutno nisam hteo da čujem za to.

Međutim, u razgovoru sa nekim ljudima koji meni dosta znače, došli smo na ideju da moj ego ovog puta stavimo po strani zarad višeg cilja, a to je pomoć nekoj deci, kojoj bi ona ako ne spasla život, onda bar malo ulepšala. To je sve u nekom procesu, još ne znamo gde će otići novac, ali bitno je da je i Rašon bio oduševljen tom idejom- rekao je Zagorac.

Dogovor je, dakle, da Zagorac proda broj Tomasu, a onda ga uplati u dobrotvorne svrhe.

-Nismo još dogovorili logistiku precizno. Ja ću mu prodati broj, ali novac, naravno, neću zadržati, baš iz tog razloga jer se ne bih lepo osećao da sam video svoj broj na leđima drugog igrača. Ovako, znam da je novac otišao u dobre svrhe i miran sam- rekao je Rade.

Umesto 25 nosiće broj tri. Novinari su odmah uzvikivali: Petrović, Ajverson, Marberi, …

-Nije, nije, ha, ha, nije niko konkretno. Taj broj mi je lep, prost je, ima emotivnu važnost za mene. Privatne je prirode. –

Pored ove izjave, Rade Zagorac se osvrnuo i na početak nove sezone i koji su ciljevi kluba:

-Najavljeno je bilo u dugoročnom planu da je ova sezona ta u kojoj Partizan treba da uloži najviše napora u košarkaškom smislu. Uprava je dovela stvarno dobre igrače, iskusne, one koji su željni da se dokazuje. Sve to i ostanak domaćeg jezgra je dobar razlog da se nadamo dobrim stvarima i da budemo na vrhu svog potencijala- rekao je krilo ‘crno-belih’.

Autor – Lazar Kuzmanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter