3
Košarka

‘ORLOVI’ SLAVILI: Na udaru navijača Birčević i Raduljica, glavno pitanje, zašto ne igra Boban? (TVITOVI)

Objavljeno: 23.08.19 u 15:52

Košarkaši Srbije savladali su Italiju 71:65 u prvom meču odigranom u Kini.

Reprezentacija Srbije savladala je Italiju u prvom meču na turniru „Austajger kup“ u Šenjangu. Naš tim je ubedljivo vodio tri četvrtine, da bi rival ozbiljno pripretio u poslednjoj deonici u dvorani „Liaoning Gimnazijum“, ali su izabranici selektora Aleksandra Đorđevića na kraju ipak zasluženo slavili.

Navijači su zadovoljni pobedom, ali se na udaru strogog žirija sa Tvitera našao Birčević, ali i Raduljica. Takođe, postavljaju navijači pitanje zbog čega nije bilo Bobana Marjanovića na parketu

0
0

3 Komentara

  1. Pricate o Bobiju Marjanovicu??????Covek nema pojma,lopte mu ispadaju,sut mu je 0,samo visinu sto ima.Nikad ga ne bih pozvao u reprezentaciju.Teorije zavere?Nedovic ne igra?pa covek je povredjen.Kalinic je teski seronja,zato nije pozvan jer remeti atmosferu.Nemate pojma,ljudi samo kenjate.

    0
    0
    Odgovori
  2. Za sva zapažanja u vezi sa npr. BIRČEVIĆEM, postoji jednostavno objašnjenje ( uz podsećanje, odranije) : Pre svega, Saša Đ. je pravi trener za reprezentaciju, ali od kako je trener Srbije, uvek daje prednost bivšim igračima Partizana ili igračima koji pred važna takmičenja treba da dođu u Partizan !!!! Setimo se, pre par god. kada je do tada, potpuni „anonimus“ KUZMIĆ prelazio u Partizan, Sale „nacionale“ mu je podigao cenu i pozvao ga u reprezent. A sada, očigledno radi isto sa BIRČEVIĆEM !!! Zar se ne najavljuje Birčevićev povratak u Partizan ? Da li je slučajnost ? A da li je slučajno da su iz šireg spiska, na početku, ispali KALINIČ i NEDOVIĆ ???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter