Kakav dan za navijače Partizana, u čijem se košarkaškom klubu danas svašta izdešavalo, a izgleda da je najbolje ostalo za kraj.

Otišli su Marko Pecarski, Stefan Janković i prema pisanju grčke ‘Gazete’ Đorđe Gagić, ozvaničen je dolazak Stefana Birčević, a na kraju dana pojavila su se dva ozbiljna imena u igri za nova pojačanja.


Prvo bi bilo najzvučnije pojačanje ovog leta, jer kako prenosi ‘Blic’, crno-beli su kontaktirali Endrjua Gaudloka, u evropskoj košarci popularan kao ‘crna mamba’.

U pitanju je bivši plejmejker i bek Fenerbahčea, koji je jedan od najboljih strelaca u Evropi, ali je iza njega povreda Ahilove tetive i to ga je značajno usporilo u karijeri.

Takođe, ime koje se spominje je Tajler Enis, koji je takođe prošle godine bio u Fenerbahčeu, ali je doživeo težak lom noge i ovog leta nije prošao medicinske preglede u Makabiju iz Tel Aviva.

Videćemo hoće li se neki od ovih transfera ostvariti, nema sumnje da Trinkijeri želi još jednog vrsnog beka. Prethodno, u Partizan su stigli Nemanja Gordić, Kori Volden, Žanis Pejners, Vilijam Mozli, Rašon Tomas, Artjom Parahuski i danas Stefan Birčević.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on