1
Košarka

FOTO: KSS

OGLASIO SE I VIRTUS SAOPŠTENJEM: Zahvalni smo Đorđeviću i Predragu Daniloviću!

Objavljeno: 20.08.19 u 23:19

Košarkaški klub Virtus iz Bolonje danas se oglasio saopštenjem u kome ističe zahvalnost selektoru Srbije Aleksandru Đorđeviću, kao i Predragu Daniloviću.

Razlog za saopštenjem je u odluci da ne vode novog člana Virtusa na Svetsko prvenstvo u Kinu.

Podsetimo, na pripremnom meču 10. avgusta protiv Litvanije plejmejker je zadobio povredu stopala. U međuvremenu se pojavila mogućnost da ipak krene sa reprezentacijom, a na kraju je selektor, a ujedno i trener Virtusa Aleksandar Đorđević odlučio da ga poštedi i da nastavi lečenje u Bolonji.

– Mi smo u stalnom kontaktu i saradnji sa kolegama iz srpskog saveza i želimo da zahvalimo predsedniku Predragu Daniloviću, selektoru Aleksandru Đorđeviću i doktoru Radovanoviću na njihovoj volji i osećajnosti. Znamo dobro koliko Miloš znači reprezentaciji Srbije i jako nam je žao što neće biti u Kini, ali je ispravno staviti na prvo mesto zdravlje i oporavak igrača i to je ono što ćemo da uradimo. Česte povrede igrača stvaraju dodatnu brigu i da bi po tom pitanju trebalo učiniti nešto konkretno – navodi se u saopštenju Virtusa.

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu – HotSport

FOTO: KSS

0
0

1 Komentara

  1. pa naravno da ga ne vodi kad je on trener virtusa, da nije vodio bi ga, nego hoce da ga sacuva za klub, i sad kao oni njemu zahvaljuju a on namazan sa 16 boja, i namazan i premazan, magare napuhano, rekao sam nikakav trener i nikad nece biti trener, naduvenko obican, veze sa vezom nema

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter