0
Košarka

HOĆE LI TEODOSIĆ IĆI U KINU SA ‘ORLOVIMA’: Đorđević otkrio ono što su svi čekali…

Objavljeno: 20.08.19 u 12:07

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije na poslednjoj konferenciji za medije pred put u Kinu govorio je o aktuelnim problemima, ali i očekivanjima od predstojeće tri pripremne utakmice i, naravno, Mundobasketu.

Ono što je sve zanimalo, jeste odgovor na pitanje da li će Miloš Teodosić putovati u Kinu i zaigrati, u bilo kom delu turnira, za reprezentaciju Srbije.

Aleksandar Đorđević je dao konkretan odgovor.

– Slika sa poslednje magnetne rezonance nije dobra. Reptura od 4,5 milimetra i dalje postoji. Neće putovati danas sa nama, a 99% neće biti spreman da zaigra na Svetskom prvenstvu. Ogroman je to liderski i ljudski gubitak – objasnio je selektor Đorđević.

– Do sada smo ovaj deo priprema, kao što znate, što se tiče rada, tih nekih obaveza turnirskih, odradili kako treba, ali se desilo par neplaniranih stvari i to je ono što me najviše brine pred put – rekao je Đorđević i prokomentarisao povredu Dragana Milosavljevića:

– Ono što se desilo Gagiju je najteža povreda koja može da zadesi jednog igrača. On je mnogo dao reprezentaciji i na ljudskom i na igračkom nivou i dalje veliki deo ove ekipe. Njegovo odsustvo će se osetiti – rekao je selektor.

Govoreći o Vladimiru Lučiću, Đorđević je naveo da očekuje da će za pet do sedam dana početi da trenira.

Na kraju, spisak od 12 igrača izgleda ovako:

Bekovi: Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić;

Krila: Vladimir Lučić, Nemanja Bjelica, Stefan Birčević, Marko Simonović;

Centri: Boban Marjanović, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Nikola Jokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter