0
Košarka

ĐORĐEVIĆ MORA DA ZOVE NOVOG IGRAČA: Evo šta je Dušan Ivković rekao o povredi Milosavljevića!

Objavljeno: 18.08.19 u 18:45

Legendarni košarkaški stručnjak Dušan ‘Duda’ Ivković prokomentairao je povrede naših košarkaša.

Ivković je sa našom reprezntacijom osvojio Svetsko prvenstvo 1990. godine, jedan je od najpriznatijih košarkaških stručnjaka u svetu. On je istakao u razgovoru za MaxBet radio da je mnogo razočaran povredom Dragana Milosavljevića.

Bek je zadobio povredu kolena zbog koje će propustiti Svetsko prvenstvo u Kini, a u gostovanju u emisiji ’60 minuta sa Vladom i Acom’ Duda Ivković je otvoreno govorio i o povredi beka.

– Malo me je pogodila ova povreda Milosavljevića. To je jedan izuzetno zahvalan igrač, kakvih je malo u savremenoj košarci. Uvek daje maksimalno na terenu. Sigurno da će Saša da bude prinuđen da zove nekog igrača, jer mi smo sada u Atini sa šest igrača sa spoljnih i šest u prednjoj liniji. Ne kažem da mora da bude onaj provereni sistem sa sedam spoljnih, ali to je jako dugačko prvenstvo. Sigurno možemo da očekujemo neki naknadni poziv za nekog od igrača – rekao je Ivković za MaxBet radio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter