2
Košarka

ŠTIMAC: ‘Da mi neko kaže bićemo prvaci sveta, ali ti ćeš umreti, rekao bih, nema problema’

Objavljeno: 15.08.19 u 18:07

Nikada nije bilo sumnje koliko centar voli reprezentaciju.

Vladimir Štimac nikada nije odbio da se pojavi i odgovori izazovima reprezentativne košarke, a kada je vreme provodio na klupi, zdušno je bodrio svoje saigrače. Igrač koji je odigrao preko 100 utakmica u dresu reprezentacije Srbije nikada sebe nije stavljao u prvi plan, već uvek reprezentaciju.

Zbog te nesebičnosti uvek je bio jedan od omiljenijih košarkaša u srpskoj javnosti. U razgovoru ‘Mozzart Sport‘ rekao je da bi pristao i da umre samo da reprezentacija osvoji zlato u Kini.

– Trebalo bi pustiti momke da se sami bore. Bez pritisaka medija i javnosti. Zlato? Ja bih to najviše voleo. Da mi neko kaže bićemo prvaci sveta, ali ti ćeš umreti, rekao bih da nema nikakvih problema. Znam da to zvuči loše, ali ja, eto, to toliko volim – bez okolišanja kaže Štimac.

Centar je svestan činjenice da reprezentacija nije u skorijem periodu imala jači sastav.

Da, ovo je naša najjača reprezentacija u poslednjih 20 godina. Pozitivno razmišljam, znam kako će Sale sve to složiti kako treba. Međutim, mi imamo i ono što 99 posto drugih košarkaških zemalja nema. A znate li šta to? Porodica! – naveo je Štimac.

0
0

2 Komentara

  1. Cemu ovakvo lupetanje?! Volis Srbiju, volimo je svi, hajde da svi umremo pa neka budemo prvaci sveta.
    Vole te ljudi i bez ovako besmislenih izjava.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter