0
Košarka

PRIPREME KOSARKASA Kopaonik, 01.08.2019. foto: MN press

ORLOVI SKORO KOMPLETNI: Stigli Bogdanović i Gudurić, Jokić stiže u četvrtak!

Objavljeno: 06.08.19 u 18:40

Naredni protivnik košarkaša Srbije na pripremama za Svetsko prvenstvo je Finska.

Utakmica se igra u Zrenjaninu od 21 čas. Naša reprezentacija je jača za Bogdana Bogdanovića, i Marka Gudurića koji je završio sve formalnosti oko NBA angažmana u Memfis. Dok će se prema ranije utvrđenom dogovoru Nikola Jokić od četvrtka staviti na raspolaganje selektoru Aleksandru Đorđeviću, prenosi Žurnal .

Srbija će u najjačem sastavu odigrati meč protiv Litvanije u subotu od 21 čas. Ta utakmica je na programu u Beogradskoj areni, dok će 12 avgusta ‘revanš’ biti odigran u Kaunasu. Srbija će potom učestvovati na Akropolis kupu u Atini, gde će igrati protiv domaćina Grčke, Italije i Turske. ‘Orlovi’ potom putuju 20. avgusta u Kinu, a poslednje tri provere odigraće u Šangaju. 23. avgusta sa selekcijom Italije, 25. sa Novim Zelandom, a dva dana kasnije sa Francuskom.

Prvi meč reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu igra 31. avgusta protiv Angole. U grupi sa nama su i Filipini i Italija.

FOTO: KSS 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter