1
Košarka

PRIPREME KOSARKASA Kopaonik, 01.08.2019. foto: MN press

ŠTA KAŽU KLADIONICE: Amerikanci i dalje favoriti za pehar u Kini, kako se kotira Srbija (FOTO)

Objavljeno: 03.08.19 u 19:56

Svetsko prvenstvo u košarci počinje za nešto manje od mesec dana, ko su najveći favoriti, evo šta kažu kladionice.

Iako su Sjedinjene Američke države pre mesec dana važile za apsolutnog favorita za osvajanje pehara, danas je to pod znakom pitanja. Neobično veliki broj košarkaša otkazao je Gregu Popoviću učešće na mondijalu u Kini, te je sada zapravo pitanje može li Amerika da se nosi sa Srbijom, Španijom, Grčkom i Francuskom.

Srbija nastupa u verovatno najačem sastavu koji smo imali u prethodnih desetak godina. Superstar Nikola Jokić predvodiće ‘Orlove’, a tu su uvek odlični Miloš Teodosić, kao i Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica i drugi. Upravo zato je renomirana kladionica ‘Bwin‘ Srbiju stavila na drugo mesto favorita. Iako je najmanja kvota na Amerikance, kvote obično ne igraju, već igrači na terenu. Treba istaći da će Grci ove sezone u timu imati trojicu braće Antetekumbo, dok će Španiju ponovo predvoditi braća, ali ne Gasol, već Ernangomez. Huan i Giljermo. Dok Francusku predvode, Nikolas Batum, Nando De Kolo i Rudi Gobert

Ovo su najveći favoriti za osvajanje pehara.

Sjedinjene Američke Države – 1,45
Srbija 4,50
Španija – 13,00
Grčka 17,00
Francuska 34,00

FOTO: KSS

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter