2
Košarka

MILAN MACVAN, na press konferenciji kosarkasa Srbije u hotelu Grand. Kopaonik, 01.08.2019. foto: Nebojsa Parausic Kosarka, Srbija

ĐORĐEVIĆ PRELOMIO: Bez Mačvana u Kinu! Selektor obrazložio svoju odluku

Objavljeno: 03.08.19 u 18:17

Krilni centar reprezentacije Srbije Milan Mačvan napustio je pripreme reprezentacije za Svetsko prvenstvo u Kini.

Mačvan je potpisao ugovor sa japanskim Tojota Alvarkom, koji trenira naš stručnjak Luka Pavićević, pa će pripreme za novu sezonu nastaviti sa svojim novim klubom. U dogovoru sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem, Mačvan je napustio kamp naše reprezentacije koja se na Kopaoniku priprema za Svetski šampionat i otputovao u Japan.

-Dugujemo veliku zahvalnost Milanu Mačvanu, koji je dao svoj maksimum u dosadašnjem delu priprema. Nije se lako vratiti u punu takmičarsku formu posle povrede koja ga je odvojila od terena više od godinu dana. Zajednički smo procenili da je u ovom trenutku za njega bolje da nastavi pripreme za sezonu sa novim klubom. Očekujemo Mačvana u narednim akcijama reprezentacije Srbije – rekao je selektor Aleksandar Đorđević.

FOTO: KSS 

0
0

2 Komentara

  1. Au, koje prelamanje i „dramatika“ ? Pa ko je uopšte i očekivao da Mačvan ove godine ide na svetsko prvenstvo ? Niko, čak ni Mačvan!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter