3
Košarka

‘BUBAŠVABE JEDNE ODVRATNE, GRMEĆE SA BALKONA’: Vuković želi da igra za Srbiju, KS Crne Gore ga koči (FOTO)

Objavljeno: 01.08.19 u 10:52

Otac Andrije Vukovića, jednog od najtalentovanijih mladih košarkaša na ovim prostorima, osuo je paljbu po Košarkaškom savezu Crne Gore.

Vladimir Vuković ljutito je reagovao na društvenim mrežama, zbog odluke KKCG da ne dostavi potvrdu FIBA da Andrija Vuković nije igrao za kadetsku reprezentaciju te zemlje.

Zbog toga FIBA ne može da registruje mladog igrača za Srbiju, jer navodno ‘nisu ispunjeni svi uslovi’.

Vuković tvrdi da je na vreme dostavio kompletnu dokumentaciju KSS, ali da su iz KKCG odbili da ispune svoj deo, što je razbesnelo oca Vladimira.

– Evo na šta su sve spremni ljudi iz Košarkaškog saveza Crne Gore, da naštete detetu od 14 godina i privremeno ga spreče da zaigra na Evropskom prvenstvu za Srbiju. Ovo su napravili namerno i iz nemoći, svesni da će Andrija ipak biti licenciran u FIBA kao srpski igrač u narednih par meseci. Ne mogu da kažem da vam ovo na obraz služi, jer obraz prvo treba da imate a sada krenite da vam pokažem kakvu kičmu imaju Vukovići i šta znači karakter kod ljudi. Preziremo vas kao porodica, a sada zapamtite ovo obećanje – makar jednom sa balkona Grada Beograda zagrmeće poruka Srbima u Crnoj Gori, ali i vama bubašvabe jedne odvratne! Do tada, ja ću svedočiti istinu o vama, spremajte se, spreman sam! – napisao je Vuković.

0
0

3 Komentara

  1. Pa kad je smeće, što ga ne pustite da vam ne smrdi? Svašta! A vi stručnjaci što sve znate kad će i da li će neko napraviti karijeru ne blejite. Takvih iz fotelje ima milion. Pozdrav i ništa lično. Ne sudite da vam ne bude suđeno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vukovic senior je smece nevidjeno, a vjerovatno i taj junior. Nece taj napravit ni klupsku karijeru,a kamoli reprezentativnu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter