4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga / KK Crvena zvezda mts

DA LI JE ZVEZDA NAŠLA PLEJA: Dolazi Amerikanac sa NBA iskustvom!?

Objavljeno: 30.07.19 u 21:27

Nakon što neuspele misije dovođenja Markovića i Teodosića, crveno-beli su se okrenuli angažmanu stranog košarkaša na poziciji plejmejkera.

Naime Amerikanac sa NBA iskustvom Toni Daglas mogao bi da bude Zvezdino rešenje na deficitarnoj poziciji pleja, piše Informer. Tridesettrogodišnji košarkaš već ima iskustva igiranja u Evropi, te će gotovo moći odmah da doprinese igri Crvene zvezde.

Na NBA draftu svojevremeno su ga izabrali Los Anđeles Lejkersi, potom su ga trejdovali u Njujork Nikse, a potom je nastupao za Hjuston, Sakramento, Golden Stejt, Majami, Memfis, Nju Orleans, a od 2017. igra u Evropi, gde je nastupao za Anadolu Efes, Sakari i Darušafaku. Beležio je u Evroligi 14,5 poena uz prosek od četiri asistencije i 1,6 ukraedenih lopti .

FOTO: ABA liga / KK Crvena zvezda mts

0
0

4 Komentara

  1. Igrac koji juri statistiku. Odbrane bez. Usporava protok lopte. Moze da ispali preko 20p ali pošto ne uključuje ostale igrače to će i u ABA ligi protiv jačih ekipa biti nedovoljno a u EL da ne pričam. Onda ćemo opet na pola sezone otkriti Davidovca kao pleja i cela ekipa će proigrati….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter