1
Košarka

PEŠIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Svi kukaju zašto se Teodosić nije vratio u Zvezdu, a on je igrač za…

Objavljeno: 29.07.19 u 22:44

Proslavljeni srpski stručnjak je gostovao u emisiji ‘U obruču’ na TV ArenaSport, gde je dao svoj komentar o raznim temama.

Jedan od najupečatljivijih bio je komentar vezan za mogućnost da Miloš Teodosić dođe u Crvenu zvezdu, što se nije desilo ovog leta.

– Isto tako, kada sam bio u Bajernu, svi su pitali Ulija Henesa kada će da dovede Dirka Novickog, koje su to budale, nije realno… Evo u Zvezdi padaju u nesvest što Teodosić nije došao. A on je igrač za… Za šta? Pa nije realno! – rekao je Svetislav Pešić, pa nastavio:

– Nije realno ni da Pešić bude trener Zvezde, ali ja sam voleo da se vratim u Srbiju, meni je to predstavljalo neki eliksir, da posle toliko godina u inostranstvu dođeš i pričaš na svom jeziku. Ali, to ne znači da svi naši vrhunski igrači koji mogu da igraju u najjačim klubovima, mogu da se vrate – objasnio je trener Barselone.

Ispričao je zanimljivu anegdotu sa Pau Gasolom.

– Negde sam bio na ulici u Barseloni i vidim da telefon zvoni i na njemu piše ‘Gasol‘. Poznato je koliko sam blizak sa Markom Gasolom, pa dignem slušalicu, a ono se javi Pau. U tom trenutku shvatim da poslednji saznajem da dolazi kod nas, pa očekujem da me zato zove.

– On me pita ‘Kouč, šta ima, kako si, gde si?’, priča mi da je imao operacije… Pitao sam ga odakle me zove, a on mi kaže iz Milvokija. Posle toga mi kaže ‘Zovem te jer imam u poslednjoj nedelji juna kamp u Barseloni, pa da li bi mogao da dođeš na jedan dan?’. Odgovorim mu da ću doći i tako se nastavila ta priča. Kažem mu za kraj ‘Znači – ne dolaziš kod nas?’ A, on mi kaže ‘Ma jok…’. I eto, to je istina o tome – ispričao je Pešić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter