5
Košarka

FOTO: Aleksandar Krstanović

OTVORIO DUŠU: Nikola Kalinić progovorio o odluci Saleta Đorđevića i šta mu najviše zamera!

Objavljeno: 26.07.19 u 16:15

‘Otpisani’ srpski košarkaš Nikola Kalinić oglasio se posle odluke selektora Aleksandra Đorđevića da ga ne pozove na pripreme za Mundobasket ove godine.

Nikola Kalinić je u intervjuu za ‘BBC’ ispričao kako je reagovao posle odluke selektora.

– Kao i svakog mladog čoveka koji želi da se takmiči, pomalo me pogodilo izostavljanje sa spiska. Opet, kao neko ko je imao dugačku sezonu i već pet godina nema slobodno leto, dobio sam dva meseca nenadanog godišnjeg odmora. Postavio sam to kao situaciju u kojoj ne gubim – rekao je Kalinić.

Selektoru je Kalinić jedino zamerio to što ga nije pozvao pre objave spiska, nego tek nakon toga.

Košarkaš Fenerbahčea je pričao i o intervjuu oko kog se podigla velika prašina kada je pričao o tzv. Kosovu.

– Ni u jednom trenutku nisam rekao da treba predati Kosovo, već da treba naći rešenje i okrenuti se budućnosti. Ali dobro, uvek je dobro skrenuti pažnju sa neke druge stvari na Kalinu izdajnika.

– Ono što je najbitnije je da sam iskren prema sebi, da sam čist. Ako bude sreće da jednog dana i decu vaspitam na taj način. Malu sam cenu platio za satisfakciju koju imam – podvukao je Kalinić.

0
0

5 Komentara

  1. Ti si toliko djubre da je prosto neverovatno da si ikad zaigrao za reprezentaciju,al to je Srbija i.Ti si trebao biti odstranjen iz nacionalnog tima istog trenutka kad si govorio Amerikancu da peva pogrdne pesme reprezentativnom kolegi.Djubre pokvareno i nista drugo ..a ovo za Kosovo i ostali ispadi su potvrda onoga ko si i sta si i nije iznenadjenje ni tvoj izdajnicki stav o Kosovu djubre jedno

    0
    0
    Odgovori
  2. Nekad su sportisti bili uzori. Zamislite da dok se sviraju himne reprezentacije u finalu protivnicki navijaci pokazu transparent slika Kaline u srpskom dresu i ,,alatkom“ u ruci. Samo budalama ne bi bilo neprijatno.. A kalina rece da ga nije sramota.. Pokri se usima mali.. Jer tvoje reci nemaju tezinu ali dela imaju..

    0
    0
    Odgovori
  3. Onaj ko ga placa da prica sta prica i sta je pricao i sada to radi. A on nastavlja po starom. O kojoj satidfakciji prica? Sta je to pametno uradio da bi imao satisfakciju?
    Trajno mu zabraniti ne samo da igra za Srbiju nego i dolazak u Srbiju.
    Sasa je odlicno uradio jer nama ne trebaju politikanti u reprezentaciji nago timski duh.
    I sam Bog je pokazao i projazao jer ono sto je pricao mogu da izgovore samo kriva usta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter