2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

SADA I PRVE REČI: Ognjen Kuzmić se obratio javnostii, posetio ga Nebojša Čović…

Objavljeno: 24.07.19 u 15:45

Teško povređeni u saobraćajnoj nesreći Ognjen Kuzmić dao je prvu izjavu za javnost, evo šta je poručio iz Urgentnog centra.

Košarkašu Crvene zvezde u poseti je bio danas prvi čovek kluba Nebojša Čović. Preko predstavnika crveno-belih Ognjen Kuzmić je poslao poruku celokupnoj svetskoj i srpskoj javnosti.

– Želeo sam ovom prilikom da se zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživeo i proživeo. Na prvom mestu predsedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, lekarima i celom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se takođe mnogo založio za mene, lekarima u Banja Luci doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću, i naravno puno hvala navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce – poručio je Kuzmić.

Ognjen Kuzmić će nastaviti sa oporvakom u Urgentnom centru Srbije.

0
0

2 Komentara

  1. Sad kada se tako lepo oporavio,bolnicki krevet bi trebao da zameni sa zatvorskim,a sto je vozio u pripitom stanju onolikom brzinom nikom nista,zakon se izgleda ne primenjuje prema nekim javnim licnostima,i da je neko poginuo njrgovom graskom ne bi naravno bilo nista,vec bi se krivica bacila na nastradalog,tu je vec covic potegao veze da ga izvuce bez ikakve kazne,cak i usmene opomene.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter