10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FIBA League Champions/Partizan

‘BOMBA’: Partizan doveo MVP-a lige Izraela! (FOTO)

Objavljeno: 24.07.19 u 09:38

Košarkaški klub Partizan nastavio je da dovodi pojačanja, zvanično je doveden MVP izraelske lige.

Zvanično – Partizan je doveo Korija Valdena iz Hapoel Holona. Reč je o momku koji je prošle godine proglašen za MVP-a prvenstva Izraela.

Kori Valden ke visok 188 cm i pokriva pozicije plejmejkera i beka. Na 35 utakmica u izraelskoj ligi, Valden je prosečno postizao 18,4 poena uz 5 asistencija i 3,6 skokova. Pre dolaska u Izrael, Valden je jednu sezonu proveo u Ostendeu, sa kojim je 2017. godine osvojio prvenstvo i kup Belgije. Godinu dana ranije, Valden je igrao u NBA G ligi za razvojni tim Boston Seltiksa, a nastupao je i za čuvene Seltikse u NBA Letnjoj ligi 2015. i 2016. godine.

Tokom koledž karijere, Kori Valden je igrao za Stetson i Istern Kentaki u čijem dresu je tokom seniorske sezone beležio 18,6 poena, 4 skoka i 3,8 asistencija po meču.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tavamba pravi Beogradjanin! 😂 #Partizan #Tawamba

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Partizan je do sada u svoje redove doveo Nemanju Gordića, Rašona Tomasa, Vilijama Mozlija, Žanisa Peinersa i Korija Valdena.

FOTO: KK Partizan MTS
0
0

10 Komentara

  1. KADA POGLEDAS GRANDE PARTIZAN VIDIS CITAV SVET NA JEDNOM MESTU RAZLICITE KULTURE RELIGIJE OBICAJE, PARTIZAN INTERNACIONAL!
    TREBAO BI CITAV SVET DA ZAPEVA DA VOLIM CRNO BELE PONOSNO KAZEM SVIMA!
    NARAVNO BEZ RUPASA PODREPASA, SA OBODA GRADA!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajmo sada „otkud pare, sns kasa,gde su nasi igraci, samo 1 milevra“….
    Nazalost ovakav trend su uveli Covic,Bokan i CDV… a posebno Covic je iskreirao srpsku kosarku poslednjih 15-20 godina… On je jednog Bodirogu genijalca izbacio iz nase kosarke… Zato nam pucaju sve omladinske selekcije,pa medaljama A tima mozemo da se nadamo ove i maksimum 2-3 godine… A onda cemo valjda shvatiti da idemo nadno i da moramo iz pocetka. Srpska skola je bila dobra,ali mora da se usavrsava…Svi igraju kosarku.

    0
    0
    Odgovori
    • gde su spanci u barceloni i realu? gde su turci u feneru? gde su grci u pao? u mladijim selekcijamaspanije igraju sve vise stranaca. to je trend globalizacije i Covic, Kurta, Murta sa tim nemaju nista. svaki klub mora da zaradjuje novac da bi opsto. a evroliga lepo placa uspeh. znaci trebaju ti jaki i dobri igraci. a nasi klubovi nemaju vise vremena da proizvode, placaju i cuvaju domace igrace. bez obzira ko su. od „domacih“ prvenstva nema para za zivot. jedino sto moze je napraviti neku vrstu ABA za mladje kategorije.

      0
      0
      Odgovori
      • Koliko lepo EL placa ocigledno ne znas. 30 hiljada za pobedu. Znaci dobicete 300hiljada a potrositi 8 miliona.
        Igranje EL i kosarke uopste u Evropi je neprofitabilna kategorija..prema tome ne brani onoga ko unistava srpsku kosarku zadnjih 15-20godina. nazovi legenda,samara istinsku zvezdinu legendu DZajica…

        0
        0
        Odgovori
        • 35 hiljada je pobeda.tv prava, sponzorski ugovori, ulaznice, merchandising nije bas da nema neka zarada. nebi niko igro da je tako

          0
          0
        • Niko ne spori da se malo povecava prihod,ali realno malo,ulaznice?mislite da godisne KKCZ ima mnogo veci prihod zato sto igra EL a KKP EC,mala razlika .. sa svim tim bez sponzora ne moze da se dodje do 1mil evra a potrosicete ove godine 7-8 miliona. Pa nova zvezda posle brisanja duga 2015g ima vec novi dug od 4.6 mil evra.Po zvanicno usvojeno finansiskom izvestaju koji je podpisala vasa exel nazovi legenda gubitak za 2018g jre 188mildinara ili ti 1.6 mil.u godini kad ste pola igrali EL a pola EC. za predhodne dve 3 mil evra je gubitak. I dokle ce te da gurate? Ovog puta do 20-30-40? i da objasnjavate kako je kod vas sve trancparentno..Niko nije pricao sa TEOM,Jovicem, ali vasa sramotna legenda vas je navukla na pretplatne…. Na zalost da uzivate u F4 mozete samo u igricama… ni sa 20 miliona ga ne bi videli…

          0
          0
      • Mi smo mala država i biološki potencijal je vrlo loš. Svi iole značajni igrači,pogotovo kršni i visoki, u našoj košarci(sem par izuzetaka) su sa surovih prostora bivše Juge ili deca kolonista,a sada se sve svelo na ovo ovde,a to je fizički jako inferiorno.Postavlja se pitanje,sa ulaganjima koja može naša država da priušti,u odnosu na druge velikane,su beznačajna, a za državu ogromna i da li se to uopšte isplati,jer igrači su sve skuplji,a rezultate ,pogotovo velike niko ne može garantovati ili igrati sa našom decom pa da vidimo gde smo.Mi se ovde pobismo koliko je država dala Zvezdi i Partizanu,a niko ne vidi šta radi jedan Mornar. Evroliga će birati ko će sa ovih prostora eventualno još neku godinu igrati najelitnije takmičenje,a to ne mora biti prvak ABA lige.Sve mi miriše da će ovi iz EU tamo biti izabrani.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter