4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Eurocup - Partizan Belgrade

POSLE ŠEST GODINA: Marinković napustio crno-bele, evo koliko novca pripada Partizanu…

Objavljeno: 22.07.19 u 17:44

Vanja Marinković se posle šest godina u prvom timu Partizana seli u inostranstvo, sve dogovoreno sa učesnikom Evrolige.

Iz Evrope stižu ne baš lepe vesti za navijače Partizana. Posle šest godina u prvom timu i debija kod legendarnog trenera Duška Vujoševića, Vanja Marinković napušta crno-bele. Kako javljaju evropski košarkaški mediji Srbin se dogovorio sa Valensijom.

Partizanu će na ime obeštećenja pripasti oko 200 hiljada evra. Podsetimo, Vanja Marinković je ovog leta bio učesnik NBA drafta i izabran je od strane Sakramento Kingsa. Ipak, izgleda da je bilo rano za najjaču lige sveta, da će prvo morati da preskoči stepenik u najboljoj ligi Evrope.

Crno-beli su danas doveli centra iz Trsta.

0
0

4 Komentara

    • Kaze navijac privatnog kluba Nebojse Doktor Covica koji da nije drzave ne bi ni dans postojao pod tim imenom, navijac kluba kojem je preko noci izbrisano 20.miliona evra duga i jos toliko upumpano za tri godine.

      0
      0
      Odgovori
      • Grešiš,vlasnik dva privatna kluba u istom rangu takmičenja ,a budžet otvoren i plivajući kao i roster igrača koji lagano bez obeštećenja,a školovani o trošku države, prelaze po potrebi iz kluba u klub.Doktor limarije je najveći finansijski deMAGog kog je svet iznedrio.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter