2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: kss.rs

ĐORĐEVIĆ ODVODI IGRAČA PARTIZANA: Crno-beli dobijaju obeštećenje, a mogli su i centra…

Objavljeno: 21.07.19 u 14:15

HotSport je već preneo vest ‘Sportanda’ da se Virtus iz Bolonje interesuje za košarkaša Partizana, a dogovor je sada veoma blizu.

Slovenac Aleksej Nikolić se seli u Italiju. Selektor Srbije Aleksandar Đorđević u plejmejkeru Partizana vidi idealnu zamenu za Miloša Teodosića kada se ovaj umori.

Naime, Italijani su spremni da plate obeštećenje za Nikolića, koje nije veliko. Aleksej je u Partizanu beležio 6,4 poena, 2,3 asistencije i 1,7 skokova kada je reč o ABA ligi. Sa Partizanom ima trogodišnji ugovor.

‘Sportando’ piše i da je postojala mogućnost da dođe do ‘trampe’ dva tima, tačnije da Aleksej Nikolić potpiše za Virtus, a centar Dejan Kravić pređe u Partizan. Ipak, od toga se odustalo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pesma navijača Partizana – Grobara! ⚪️⚫️⚪️ Pesma govori o tome kako se gasi Crvena zvezda …

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Inače, Dejan Kravić bi uskoro mogao da postane slobodan igrač, te je možda to šansa za crno-bele da se pojačaju u reketu. Prošle sezone Kravić je u proseku postizao 10,9 poena, te imao 5,9 skokova i 1,2 blokade po meču.

0
0

2 Komentara

  1. ta kombinacija da mi „prevarimo“latine moze da prodje samo uz obilatu pomoc Djordjevica. (da dobijemo kintu za Nikolica, a da Kravica dobijemo za ic)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter