7
AdmiralBet ABA Liga

Foto: Nebojsa Parausic Kosarka, XYZ

TEODOSIĆ OTVORIO DUŠU: Ispao sam loš, kao da ne želim u Zvezdu, nikakvih kontakata nije bilo!

Objavljeno: 18.07.19 u 13:46

Po prvi put je kapiten košarkaške reprezentacije Srbije progovorio o Crvenoj Zvezdi, odnosno oblačenju dresa šampiona ABA lige.

Miloš Teodosić i njegov angažman u Crvenoj zvezdi bili su centralna tema sportskih medija u Evropi. Kada je kroz medijske stupce postalo izgledno da je na pragu Crvene zvezde, umešali su se evropski velikani, a plej naše reprezentacije završio je u Virtusu.

Teodosićeva odluka izazvala je gnev i razočarenje među navijačima Crvene zvezde, evo šta je Teodosić tim povodom rekao na ukupljanju reprezentacije Srbije.

Ispao sam ja loš, kao neko ko ne želi da dođe u Zvezdu, ali nikakvog kontakta nije bilo. Iz medija sam saznao o tome, a komentare navijača nisam čitao – rekao je Teodosić.

Foto: Nebojsa Parausic Kosarka, XYZ

0
0

7 Komentara

  1. Лаж пласирана из табора Фрање Туђмана.

    Р.S.
    Велики поздрав за ИгокеаПартизан кошаркашки клуб, српску светињу, шампиона Европе и оличење правде. Поздрав за хрватића из Италије, Тринкијерија и ако може пјесма од Директора – Ко је светски шампион?

    Хвала
    Циган

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne znam kako komšije nije sramota da toliko lažu, ono kada im mržnja prema Čović poremeti razum pa izmišljaju ponudu, pregovore… sa Teom. Ne treba ići dalje od ovog sajta, mada su i svi drugi objavili.
    „Treba biti realan… Već sam rekao da su Teodosiću otvorena vrata Crvene zvezde, ali samo ako on bude hteo da dođe. Mi ga nećemo juriti, jer niti hoćemo niti možemo da se trkamo sa bogatijim evropskim klubovima. Dakle, treba da se podudare njegova želja i naše mogućnosti. Ako se to ne dogodi, ima još plejmejkera, ali ne pitajte o imenima jer je sve otvoreno – rekao je Čović“

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovi glodjosi sto ce pusiti i ove godine sa onim k1 danteom od trenera mogu da se bave samk nasim pojacanjima i pricama.. Imas kompleks od nas cigana!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Stvarno ste poslednji. Najveca legenda srpskog,jugoslovenskog fudbala kao i zvezde je DZAJIC.NJega je vasa “ kosarkaska legenda“ Covic isamarala… Prema tome ako vam ovo nije dovoljan pokazatelj ko je DR, izvinite u ozbiljnom ste problemu.
      A mozda je Teo imao u vidu pravu KKCZ a ne FMP?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter