1
AdmiralBet ABA Liga

NOVI DETALJ SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Kuzmić je bio za volanom ‘poršea’…

Objavljeno: 16.07.19 u 10:10

Centar Crvene zvezde Ognjen Kuzmić i dalje se nalazi u indukovanoj komi, ali nije životno ugrožen, bar tako kažu lekari sa Urgentnog centra.

Postoje nagoveštaji da će njega lekari uskoro probuditi, pošto nije bilo nikakvih novih komplikacija. I dok se lekari u Beogradu bore za život i oporavak Ognjena Kuzmića, policija u Republici Srpskoj radi svoj posao.

Kako prenose ‘Večernje Novosti’, utvrđeno je da je za volanom ‘poršea’ bio upravo Ognjen Kuzmić. On je i dalje iz nerazjašnjenih razloga prešao u suprotnu traku i udario u ‘BMV’.

Još uvek nije urađena analiza krvi da se vidi da li je košarkaš Crvene zvezde bio po dejstvom alkohola, jasno je samo da je prekoračio dozvoljenu brzinu.

– Urađena je kompletna dijagnostika i preduzimaju se sve mere lečenja predviđene medicinskim protokolima – rečeno je iz Urgentnog centr, ‘Novostima’.

HotSport takođe želi Ognjenu brz oporavak…

0
0

1 Komentara

  1. Ognjene zelim ti sto brzi oporavak.Za reprezentaciju ne stizes ali bar protiv mog KKP u 7om kolu ABA voleo bi da te vidim. Sto se ti ce alkohola jasno je da sa svadbe,kod nas se ne vracaju trezni,pa cak i da si imao 2 promila zelim ti brz oporavak.Ali isto tako ti zelim da ti uzmu dozvolu bar na 10 godina jer mogla su u kolima da budu i deca ili u suprotnom,bez dozvole uzmi taksi ili pravog prihatelja ko te nece pustiti pijanog za volan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter