0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Dinamik

ABA LIGA DONELA ODLUKU: Dinamiku pozivnica za regionalno takmičenje

Objavljeno: 16.07.19 u 09:55

KK Dynamic VIP PAY sa zadovoljstvom može da saopšti da će i u sezoni 2019-20 nastupati u regionalnoj ABA 2 ligi, treći put za redom.

Skupština ABA lige odlučila je da dodeli Dinamiku pozivnicu za učešće, kao trećeplasiranom klubu Košarkaške lige Srbije.

U sezoni koja je za nama, Dinamik je u regionalnom takmičenju nastupao sa najmlađim sastavom u ligi i ostvario visoko peto mesto, ostavši na korak od “playoff-a”, a ove utakmice su bile dragocene za afirmaciju naših igrača.

– Prezadovoljni smo činjenicom da je menadžment ABA lige prepoznao vrednost našeg kluba i napore koje ulažemo da obezbedimo najbolje uslove igračima i stručnom štabu, a pre svega naš rad na razvijanju talentovanih mladih igrača. Liga je prepoznala Dinamik kao klub koji je zaslužio pozivnicu i može stabilno da iznese sve obaveze u ABA2 ligi. Prihatićemo ovaj izazov i daćemo svoj maksimum da rezultatima na terenu pokažemo da smo tim za najveće domete – izjavio je Velibor Jojić, predsednik KK Dynamic VIP PAY.

Klub sa Dorćola počinje regionalno takmičenje 2. oktobra, gostovanjem u Splitu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter