0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twiter/Printscreen

KUZMIĆ SLETEO U BEOGRAD: Centar prebačen helikopterom, bokser iz drugog auta opisao udes (FOTO)

Objavljeno: 14.07.19 u 13:20

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić prebačen je u Urgentni centar u Beograd helikopterom, po pisanju medija on je već stigao u prestonicu Srbije.

Po informacijama do kojih su stigli mediji helikopter sa teško povređenim košarkašom Crvene zvezde Ognjenom Kuzmićem u Beograd je sleteo letelicom Helikopterskog srvisa Republike Srpske u 12.20.

Inače u slupanom ‘BMW’- u na koji je naleteo porše u kom se nalazio Ognjen Kuzmić, vozio se bokser iz Republike Srpske Dražan Janjanin koji se vraćao sa meča iz Minhena. On je za portal ‘Srpskainfo’ dao izjavu:

– Vraćao sam se sa meča iz Minhena i Miljatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku. Bili smo u Ramićima jutros oko pet sati kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svetla. Automobil je velikom brzinom išao iz suprotnog smera i skrenuo u našu traku. Miljatović je brzo odreagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u bankinu. Međutim i ‘porše’ koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji levi kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila – rekao je Janjanin, koji je u svom ‘BMW’-u bio sa drugom Markom Mijatovićem.

On je opisao šta se događalo posle samog udesa i kako je on napustio prevrnuto vozilo.

– Razbio sam prozor i izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletelo je sa puta. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta.

On je istakao da se nada da će se centar Srbije i Crvene zvezde oporaviti.

– Imamo posekotine od stakla. Ja sam šio ruku, ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju – zaključio je Janjanin.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter