4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

‘EUROHOPS’ IMA DRUGAČIJE INFORMACIJE: Teodosić neće igrati Evroligu, ali će biti jedan od najplaćenijih igrača Evrope (FOTO)

Objavljeno: 13.07.19 u 11:42

Italijanska ‘Republika’ objavila je jutros da se Miloš Teodosić seli nazad u Moskvu, dok drugi specijalizovani košarkaški portal ima drugačije informacije.

CSKA iz Moskve ili Virtus Bolonja? Ako je verovati dobro obaveštenom ‘Eurohopsu’, Miloš Teodosić će karijeru nastaviti u Italiji.

Kako ovaj portal prenosi, Miloš Teodosić se već dogovorio sa Virtus Bolonjom i naredne tri godine nastupaće u osvajaču FIBA Lige šampiona, timu koji sa klupe predvodi selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

FOTO: Eurohops

Miloš je pristao da igra u Evrokupu, jer je dobio garancije da je krajnji cilj tima iz Bolonje da u sezoni 2020/2021 igra u Evroligi. Ono što je za igrača najvažnije postaće jedan od najplaćenijih košarkaša u Evropi uz Alekseja Šveda.

Saga se ipak nastavlja, ali Crvena zvezda je daleko…

0
0

4 Komentara

  1. MA NE VERUJEM DA NIJE TEO DA DODJE AHAHAHHAHAH TEO JE ON SIGURNO AHAHAHHAH!
    MOZDA JOS MOZE DA DOJE MISLIM TEOretski HAHAHAHAHAHAHAH
    MUTANTI AJDE MOLITE SE, KO ZNA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter