7
AdmiralBet ABA Liga

Foto: Nebojsa Parausic Kosarka, XYZ

‘BRUTALNE’ REAKCIJE NAKON ODLASKA U BOLONJU: Izvuko si ciglu iz temelja (TVITOVI)

Objavljeno: 13.07.19 u 21:33

Košarkaška ‘Teomanija’ dobila je neslavan kraj, a mnogi navijači se još uvek nadaju, a poručuju da će se nadati sve do zvaničnog predstavljanja Teodosića u Virtusu.

Crveno-beli deo nacije je poludeo nakon što se pojavila mogućnost da će Miloš Teodosić obući dres Crvene zvezde, a kako je sam ‘hajp’ rastao, tako je sada i razočarenje navijača veliko nakon što je postalo izvesno da će potpisati za Virtus.

0
0

7 Komentara

  1. Najveci uspeh Fmp (crvena zvezda) bi bio njegov dolazak jer realno vecih uspeha u basketu i nemaju 🙂 Ali to samo da je doso..

    0
    0
    Odgovori
  2. Sramota za sve koji navijaju za Zvezdu..Proklinjete Teodosića!!!Kapitena reprezentacije!!!Zašto,jer nije potpisao ugovor sa Čovićima,da igra za dokazanog lopova i prevaranta srpskog naroda,jel!?Sram da vas bude sve!!!Iskompleksirane,podložne manipulaciji dvorske lude ste svi..Da li je Teo imao ponudu Zvezde?Da li je ON to potvrdio ili je Čović palio masu zarad svojih kratkoročnih ciljeva i sezonskih karata za Arenu!!??Uključite mozak malo..I ne može da se vrati u Zvezdu,može samo u FMP u kojem je igrao..Mada,može se diskutovati da li bi došao u CZ ili se vratio u FMP…

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa ovaj bili beron je 100 puta veci srbin od teodosica.da BOG da se pokenjao naglavu svakom ko zeli da dodjekod nas.on je vec sada sroz ispusen i bila bi tragedija da je doso.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter